mittiparis.blogg.se

tralala

Publicerad 2012-09-20 22:16:00 i Allmänt,

tjarrååååå!
kort uppdatering. Livet flyter på som det ska, mycket läxor, skola och allt sånt där vanligt. Paris livet har verkligen blivit ens vardag nu.
Kan verkligen inte fatta att jag redan varit här i 3 veckor imorgon!!!! Hur snabbt har inte tiden gått egentligen?!

Imorgon är slutar jag kl 13 men jag och hanna har valt att vara med på estestiska verksamheten och måste därför vänta i 4 och en halv timme på denna korta 1timmas lektion. Men det får det vara värt! Vi sätter väl oss antagligen på vårt stammis café vid skolan eller kanske tar en sväng till Bastille som förra fredagen. we'll see

Kan väl dra lite snabbt också att förra helgen var fett trevlig, förutom lite jobbiga taxi chaufförer och ösköna 55+are haha... Men vi blev avmålade vid notre dame av en kille där, och fick se en ny del av stan som vi annars aldrig hade åkt till på kvällen frivilligt, haha.
Denna helgen blir det nog att vi drar till Saint-Paul och ser om det finns något trevligt där. Ska försöka vara bättre med kameran också nu i helgen!

ska överföra bilder från mobilen också vilket kommer ta ett tag. Därför får ni nöja er med gamla bilder så lägger jag upp nya imorgon!

biso

 

från första dagen när vi skulle möta alla klasskamrater, värdfamilj och lärare! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela