mittiparis.blogg.se

packningsproblem...

Publicerad 2012-08-29 22:50:24 i Allmänt,

todde jag publiserat ett inlägg om packning på denna bloggen, men tydligen hade det hamnat på en annan blogg jag använde för hundra år sedan...
i alla fall så har packningen börjat på riktigt nu. Min kusin var här och försökte hjälpa mig välja ut kläder från gaderoben, vilket inte var det lättaste.. 
I inlägget som inte publicerades här skrev jag om att min väska redan nått övervikt när endast halva väskan var full. Och det problemet fortsätter ännu. Har nu packat 3 väskor, varav en med endast skor.. och har fortfarande smått problem med vikten. Det kostar ju rätt onödiga pengar för övervikt på flygplatsen sen och det är väldigt jobbigt att sitta och försöka packa om i redan proppfulla väskor med massa människor runt omkring en med vagnar och väskor vart man än är. Men det ska inte behöva hända oss. Jag har en dag till på mig att fixa allt det här! 
Dock har jag fortfarande inte packat ner en massa saker. Saker man inte kan packa ner förän i sista minuten, men ändå saker..
 
Aja nog om packning. 
TIdigare idag träffade jag mina älskade klasskamrater för en avskedsbrunch på Espresso House. Fick en avskedspresent och det var jätte mysigt, tack tjejer! ni är underbara <3 
Känns konstigt att inte träffa allihopa mer. Idag var sista dagen vi ses nu, kanske fram tills jul! Galen tanke. 
Känns som om vi ska ses i skolan imorgon också. Men som alla säger. Ett år går fortare än man tror!
 
puss
 
ska lägga upp lite bilder imorgon eventuellt. Så länge får ni nöja er med google bilder!
 

testing testing

Publicerad 2012-08-25 08:37:00 i Allmänt,

Tänkte bara prova lite och se hur det skulle kännas att ha en blogg igen, haha.
Ska ju åka till Paris om 6 fjuttiga dagar! helt sjukt. Funderade lite på om jag kanske vill skriva här om mitt liv under detta året för folk att läsa och för mig att minnas senare, men vet samtidigt inte om jag kommer ha tid för det över huvud taget. 
Men nu finns den här i alla fall, redy to use! :)
 
 
pussiluss partybuss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela